Prej že z přátelství může být láska, ale né naopak...To je blbé :/ Ale tohle se mi líbí :)
05.02.2009 21:46:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
laska a pratelstvi spolu zvdycky svadi boj,,,,ale co je vic,,,,laska neni nejlepsi pritel a nejlepsiho pritele mame radi,ale neni to laska,,,nejhorsi je kdyz se zamilujeme do kamarada,,,,v tu chvili ztratime pritele,,,tak co je vic?laska nebo pratelstvi???
14.11.2008 09:16:00 | strašidýlko-střapatý