Anotace: když si vše začnu uvědomovat, už je na všechno pozdě
Sbírka: Vnitřním okem
Přiznávám se - zhřešil jsem,
doznávám se - tápu.
Miloval jsem intenzivně,
nyní nic nechápu.
Polykal jsem hořké plody,
chutnaly tak sladce,
nebránil jsem se - krásné svody,
těžké daně jsem plátce.