ST!Krásně..procítěně napsané..víš...zmeň se..ale když to chceš ty..ne měnit se kvůli ěkomu jinému, protože ono to ani dlouho nevydrží..teda tohle jsou jen mé zkušenosti =) tá básnička je opravdu smyslná..pěkná ..děkuji =)
08.02.2009 13:25:00 | Giginka
LIdé se mění, někdo vlstní vůlí, jiný z donucení... a někdo, pže je zamilovaný. Člověk by měl vždy zůstat sám sebou, ale je jasné, že když milujem, jisté ústupky děláme.
18.11.2008 10:43:00 | NikitaNikaT.