Bohužel i takové chvilky se stávají, byla to básnička na rychlo pro "kamarádku", tak jsem se s tím moc nedrbal, snad se ostatní líbí více...
27.11.2008 00:28:00 | Dani13
Nezlob se, ale tohle je podle mého názoru klišé toho nejtěžšího kalibru, ale nepopírám, že jiné lidi to uchvátit mohlo.
14.11.2008 17:50:00 | CorrimsonTom