Lásko podzimní
Chutnáš jako vanilka
sladká a laskavá
Tekoucí voda
v divoké řece
Ozvi se přece
když do lesa volám
Kukačky mrkají
na tebe a na mě
z jehličí
z listů barevných
Ozvi se přece
Jsem tvůj oheň
ale nepálím
Tak se neboj
a pohlaď mě...
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Simísek, KILLVIR alias woody jelen
Komentáře (2)
Komentujících (2)