zvony
Anotace: ... zvoní pro havrany ...
.
pouhých pár dní zvony zazní
do dvorany svatební
bílá v bílé s bílou snoubí
holubičky všedních dní
jen havrani na severu
vědí své a čekají
na oči a horká srdce
na nevěru potají
mám tě ráda a navždycky
do zítřka tě budu mít
popozítří máš však smůlu
potřebuju lepší byt
havrani si hladí peří
trpělivě vpovzdálí
slzy lásky už se roní
dříve, než je čekali
já bych chtěla do Egypta
Osirovi úctu vzdát
je mi jedno, že ty nemáš
jako Karel velký plat
letka vraní už se řadí
pro útoky do očí
lásky slepý o nich neví
o přeletech nad duší
její nohy zatoulané
prozradily havranům
kam vyklovat černé díry
čí rozbořit lásky dům
havrani se slétávají
nad krvavou potravou
jedno srdce otevřené
dosud buší, tak zobou
zvony v dálce ve dvoraně
duní tóny poslední
pro košili bílou v ráně
byla kdysi svatební
.
Přečteno 303x
Tipy 18
Poslední tipující: Jaromila, WAYWARD, labuť, Churry, Lota, Psavec, Triffid Kolbe, Mbonita, Tacca, Lorraine, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)