Dnes
Dnes se něco změnilo,
něco víc mě bolí,
přijmu tvoje tělo,
přijmu pod obojí.
Budu pít tvou krev,
snad dodá mi sílu,
srdce šípem tref,
je z měkoučkého jílu.
Tys tam dneska stál,
milovat ses učil,
užasle se smál,
a smíchem tím mě mučil.
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Paulín
Komentáře (0)