Stýskám si falešně
Anotace: za komentáře děkuji
Stýskám si falešně,
přemýšlím o hvězdě,
opar mlžný město nám skryl,
lampy jen,
jak bludné ty hvězdy,
někdy se smějí,
cesty ony,
dobře je znají...
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Markeťák713, Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)