Jan Vodňanský, Ivance..
Anotace: Co se doma upeče...
Jan Vodňanský Ivance
Peče sladké lívance
Den se nějak vleče
A Jan stále peče
Milované Ivance
Cukrované lívance
Ivanka též cukruje
Pana Jana miluje
Už dlouho spolu pečou
A z očí jim tečou
Slzy, které věstí
Že s nimi peče štěstí
Jednou takhle po ránu
Naštval Jenda Ivanu
Ta popadla lívanečník
Přetáhla ho přes konečník
Přečteno 380x
Tipy 18
Poslední tipující: KILLVIR alias woody jelen, Holis, jita.1965, Tacca, Bíša, Mbonita, Jin, Paulín, blue, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)