Anotace: Láska dělá s lidmi divy ... nutí je psát, básnit, kreslit, malovat ...
Věřím, že ta encyklopedie by byla svkělá, pěkná. Ovšem, na lásku nejsou ani čáry, ni kresby, příručky, encyklopedie... lásku musí každý prožít, sám si ju utvořit k obrazu svému. Láska ale nejsou jenom ty krásné city, myšlenky, věci... láska někdy aj bolí, občas hádka a neporozumění, ovšem důležité je rozuzlení, čili kompromis, domluva, upřímnost...
15.11.2008 14:42:00 | NikitaNikaT.