Pěkné, ale trošku si s tím pohraj, dokořeň tu báseň, neslaná polívka ti také nechutná, nebo ano? Děj to do slok, vynechej některá zbytečná slova, nekošať to tolik, méně je někdy mnohem víc:) Ale je to jen můj názor, tobě ho v žádném případě nenutím!
15.11.2008 15:35:00 | sluníčko sedmitečné