Hezule - gratulujem :)
Maranika - svuj problem s odpustenim nevyresis tady v komentech, tak sem prosim nevnasej ani sve pochyby ...
16.11.2008 07:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba
ahojki,
konecne jedna osobna basen kde si sa uspesne vyhla zovseobecnovaniu. Toto ti ide vyborne.
Je z nej citit, ze citis.
Len ma prekvapuje, ze dokazes vidiet ako krala opat jeho...
... ale nic ludske mi nie je cudzie :)
15.11.2008 18:16:00 | maranika
Takové kouzlo do vínko nemusí být vůbec dáno, to muž cítí, když miluje, dělá jen samé krásné věci. :o)
15.11.2008 17:42:00 | NikitaNikaT.
Moc Ti to Hezule přeju, že máš takového krále.
Mějte se rádi jen tak dále.
15.11.2008 15:59:00 | Paulín