Srdíčková
Anotace: Když se dívám na tvé rty...
Máš srdíčkové rty voňavé a vlhké
připravené na setkání s těmi mými.
-Toužícími
po jazykovém souboji kde není vítěze
je jen poražených.
-Toužícími
po dotecích něhy.
-Toužícími
po splynutí našich těl.
Máš srdíčkové rty
otevřené k objetí mého já.
Co víc si přát.
Jen aby to vyšlo.
Přečteno 646x
Tipy 18
Poslední tipující: mkinka, jita.1965, bejbyyyy, Bíša, Jaromila, Jin, Romana Šamanka Ladyloba, Lorraine, gentoo, Tacca, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)