Zklamání
V aleji stínů
splínů domovech
k Tobě tíhnu
ztrácím dech.
Nevyřčené otázky
lásky manifest
bez Tebe se ztrácím
ze společných cest.
Chybějící odpovědi
v šedi mlhovin
žal utápím
v moři mých kocovin.
Přetrhaný nitky
kytky zlomený
zklamání nekončí
s Tebou navždy spojený..
Přečteno 429x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Tomáš Marný, enigman, hanele m., Art.Ep
Komentáře (1)
Komentujících (1)