Odejdi
Jsi ďábel nebo bůh
Jsi země nebo vzduch
jsi mojí láskou
nebo prokletím?
Vrátila ses,už po třetí.
Nevím jestli ještě dokážu věřit
Znám už tvé sklony
Další klam už nemohu přežít
Nechci dopadnout jako v loni
Jsi jak vlaštovka
Nebo krkavec snad?
Mám tě milovat
Nebo raději se tě bát
Už nepustím tě do mého nitra
Už nedovolím ti užírat mojí hrdost
Teď odejdi nevracej se ani zítra
Už nechci už ne mám tě dost!
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Caracol, Tacca, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)