Afroamerické vyznání
Anotace: Pichlavé vyzání, co strach Ti nahání. Vyznání, které nechceš vyčíst z očí mých, jen tichými vzlyky na obrazovce svého monitoru.
**************************
Ruku Ti položit na prsa,
vystřelit Tě do výšek,
druhá ruka - podbříšek,
tomu říká se něha.
.
Když mráz po zádech Ti běhá.
Prohnutá v pase, v kolenou,
nahé city v očích máš,
teď vidím Tě svlečenou,
když trochu rozkoše mi dáš.
Bojíš se polibků, bojíš se setkání,
že pravdu možná mám,
to strach Ti nahání.
.
Nazí a svlečení, to není svět ke lhaní.
To úděl snílků - život perný,
ty přitom jinde uleháš,
a ve mě blázna máš,
když zůstávám Ti věrný.
Přečteno 393x
Tipy 21
Poslední tipující: Lorraine, B.a.r.b.a.r, Maura, Nút, Holis, Milásek, jusTMee, jedam, KILLVIR alias woody jelen, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)