ST! je pouze za vyjádření. Myslím, že Ti dobře rozumím... nejprve se člověk musí smířit s určitými věcmi, přijmout je, tzv. srovnat se... pak jít dál s lepšími myšlenkami... není to rada, jen názor. Prostě si to myslím, byla jsem v několika situacích, co mi nešly pod nos, když se skutečně nedařilo a byli k temu nápomocni ještě lidé, kteří rádi podráželi nohy a ukojivě se v tem vyžívají...
16.11.2008 21:49:00 | NikitaNikaT.