Anotace: není třeba popisovat
přesně můj případ. zavoláš a já přiběhnu. nejradši bych si nafackovala:-( moc pěkný
09.12.2008 14:35:00 | Evil Queen
Jo jo taky sem párkrát v lásce byla žebrákem.Tak se drž.Jinak celkem pěkná báseň.Nejvíc se mi líbilo to zakončení.
21.11.2008 16:30:00 | mexx
Vítej na Liter.cz.
Básenka velmi pocitová, citlivá, lehce emoční. Plná jistého bolu, snad zklamání. Myslím, že jsem v básence zpozoravala svoju minulost... Děkuji za připomenutí, aj když bolí, patří to k životu... je to už za mnou a ten krok, rozhodnutí mne stálo všecky síly.
17.11.2008 18:54:00 | NikitaNikaT.
Jsou chvíle kdy děláme něco , co je pod naší úroveň a přes to city jednají za nás.Je v tom i určitá míra vzrušení a ten, který tě napíná si je jistý.Ty víš,co poradit druhým, tak to udělej.Poraď sobě!!!Jinak dobrý.
16.11.2008 14:02:00 | Elisha