MoMeNtKa...
Anotace: Takova momentka... jednou jsem mela takovou blbou naladu a tohle vzniklo no... nepovazuji to za dilko, zadnou basnicku, ale smazat to, to by mi bolo lito, takze to sem stejnak nakonec dam O:o) :oD :oD
Žárlím newím na koho
Přece na ni
Nebo na něj??
Jsou spolu
A přece každý sám
Mají se rádi
Ale nemiluji
Tak na co žárlím
Když já zamilovaná jsem
Ale ne do něj
Spadla slza,
Nebyla poslední
wím to
A přec na něj myslím
I když chci jiného
Tak žárlím jak malá
Když nemohla jsem si hrát
S tím pejskem
A jiné děti mohly.
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)