Krásný
Anotace: Taková jednoduchá snad ne na duchu
1, Koukám a všechno kolem sebe
zdá se mi bejt krásný
Koukáš rychle mraky letí
A zdá se to bejt jasný
2, Svítá a otáčím svou hlavu
směrem k tobě.
zavíráš oči před slunečním jasem
chci jen přivinout tě k sobě.
3,Vítr na zem zčistajasna klesne
a připadá mi to známý.
Ruku vztáhneš ranní rosou
Jen tak zlehka je to správný.
4,Koukáš a všechno kolem tebe
zdá se ti bejt krásný
Koukám rychle mraky letí
A zdá se to bejt jasný
5,Svítá a otáčíš svou hlavu
Směrem ke mně
Zavírám oči před slunečním jasem
Chceš jen přivinout mě k sobě
6,Vítr na zem zčistajasna klesne
A připadá ti to známý.
Ruku vztáhnu ranní rosou
Jen tak zlehka je to správný.
autor:Petr Z
Komentáře (3)
Komentujících (3)