Smutná...
Anotace: Smutná holka co se špatně zamilovala
Když mé slzy na zem dopadnou,starosti ze mne spadnou.
V zemi chladných krás,hledám sílu spás.
V zemi chladné chci se skrývat,o mém princi navždy snívat.
O pronci,kterého jsem neměla a pro kterého tolikrát brečela.
Měsíc je mi svědkem tichým,já nechci být tím člověkem lichým...
Přečteno 417x
Tipy 1
Poslední tipující: Adik29
Komentáře (2)
Komentujících (2)