Každý okamžik
Má láska sílí,
vzdávám dík,
za každou chvíli ,
okamžik
Čas zastavit chci,
když jsme spolu,
mám požár v srdci,
já padal dolů,
mě zachytily paže Tvé
bílé jako padlý sníh,
Tobě dávám srdce své,
v tváři Tvé chci kouzlit smích.
Do dlaní Ti svoje dát,
dál hřát Tě láskou svou,
říci Ti chci, mám Tě rád,
mé dlaně stíny zaženou.
Přečteno 465x
Tipy 13
Poslední tipující: Agniezka, Holis, Psavec, Simísek, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, jusTMee, Myrja, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)