Anotace: ...jen tvá existence zničila mé sny, které mě ubíjely.. aniž bys to možná věděl, ukázals mi, že jedním zbořeným snem život nekončí...
Sbírka: Obrazy
každý z nás je svým pádem a za každý úspěch i neúspěch vděčíme jen sami sobě!
23.11.2008 07:18:00 | Vacluvka
nenech si své sny nikým a nikdy bořit.
19.11.2008 22:29:00 | JaniHani
Myslím, že jsem v tem tak částečně našla, myslím, že Ti rozumím a pravda... to, že někdo se snaží, abo už zničil náš sen, opravdu nenznamená, že jím končilo všecko... Držím palečky, přeji sílu.
17.11.2008 18:43:00 | NikitaNikaT.