Dalekohled
Rozhod jsem se kdysi, jednou,
že nebudu chtít víc,
však opomněl jsem stránku silnou,
přítomnosti milosrdnou líc.
Nechalas mne vejít
do svého nitra,
z odlesku pokladů
pak dočkal jsem jitra.
V mrazu a moři,
hledám teď zemi,
lahvovou optikou,
osouzen k snění.
Kamínek,
pro štěstí,
otírám znova,
chápu to.
Nechtělas nikdy být,
jen lásky vdova.
Přesto,
buší mi do spánků,
Tvá něžná slova.
V myšlenkách copánků,
vracíš se znova.
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Belmon, jusTMee
Komentáře (2)
Komentujících (1)