Stesk
Steskem se soužím,
jak moc po Tobě toužím.
Mé srdce brečí, sténá a křičí,
chce Tě mít u sebe nejlépe hned.
Volám Tvé jméno, lásku Ti vyznávám,
Tebe, jen Tebe já v mysli,v srdci mám.
Miluji Tě, jsi mým snem,
jsi mým štěstím jediným,
jsi mým životem.
Komentáře (0)