no, musím přiznat, že ač se to zřejmě nesluší, závěr tvé básně mne mírně řečeno rozveselil... vlastně rozesmál :o)
17.11.2008 21:38:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
V některých případech je třeba mluvit jasně a nazývat věci pravými jmény... :-))
17.11.2008 20:16:00 | poustevník Jirka
s anotací úplně souhlasím...
báseň je stručná a jasná...zrovna čtu taky o jednom Květoslavovi v knize od M.Urbana s názvem Sedmikostelí...
ale to zase odbočuju někam jinam...*
17.11.2008 18:44:00 | Severka