Bolí to..
Vzlykot do ticha proniká,
ve mě smutek a prázdnota.
Naše oči slzejí,
slzy po tvářích padají.
To co bylo nejde vrátit zpět,
tak jak by jsme si přáli hned.
Nevím jak dlouho to bude trvat,
nezbývá nám nic víc než čekat.
ty víš, jak tě miluju,
co řekla jsem toho lituju.
Moc mě mrzí co se stalo,
nebolí to málo.
Srdce mi na kusy puká,
když vím jaká jsou to pro tebe muka.
Komentáře (0)