Chybíš mi
Chybíš mi
jako mrtvému další léta
Chybíš mi
jako kuřákovi cigareta
Chybíš mi
jako slepému zrak
Chybíš mi
jako obloze mrak
Chybíš mi
jako nebi andělé
Chybíš mi
jako člověku přátelé
Chybíš mi
jako domu střecha
Chybíš mi
jako památníku socha
Chybíš mi
jako louce květiny
Chybíš mi
jako rybě šupiny
Chybíš mi
jako lesu strom
Chybíš mi
jako bouřce hrom
Chybíš mi tak moc
už nezvládám bezmoc..
Přečteno 578x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., mauvais-ange
Komentáře (3)
Komentujících (3)