Láska a zapomnění
Když srdce někdy krvácí
a žádá zapomnění
a láska, když se vytrácí
a nebo již tu není,
tak srdce hledá blízkost zas
a vítr času odnese
plamen, který bolně zhas,
snad zázrak potom stane se.
Je těžké v srdci bolest skrýt,
těžké dát lásce sbohem,
po noci oči otevřít
a rozhlédnout se kolem...
Láska ale neumírá,
stále oddychuje,
když srdce nová blízkost svírá,
zas hvězdy rozněcuje.
Přečteno 532x
Tipy 7
Poslední tipující: Simísek, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)