z
.
kapitola
uzavírá
místa bílá
soudní páže
do přízemí
jen ukáže
bez úklony
nashledanou
nikdy více
sfouklá svíce
po manželství
zbyla pára
černá čára
podtrhnutá
fanfár prostá
pořád do sta
odemílá
začít znova
z
... čeho ?
proč rozpaky
když z anděla
ďábel zírá
prý navěky
uzavírá
kruh osudu
tvou ostudu
na svá bedra
zpět vezmi si
a jdi si
je už čas
zhasit svíci
bylas
ženou
jsi as
znova
jako kdysi
ďas
a jmen
máš na
tisíce
jen tu
tvář
jednu
zapomenu
na věky
je jen
Tvoje
zas
.
Přečteno 310x
Tipy 25
Poslední tipující: Myrja, Verena, Holis, Iva Borecká, Romana Šamanka Ladyloba, jusTMee, isisleo, labuť, Lorraine, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)