láska tří
Anotace: láska tří lidí je zlá, stejně jako nejistota ve vztahu...
Je noc a nad město se tma snáší,
přemýšlím co asi děláš, proč mi nepíšeš,
mám zase chuť psát ti ty věčně neposílaný dopisy,
ve kterých vždy vyhraje pravda a nikdy ne lež.
Tři lidi ve vztahu jsou vážně dost,
i na tvrdou náturu, kterou já snad jsem,
nejsem už dítě a některý věci chápu…
Přečteno 448x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Holis, 6thSun, Stavitel mostu přes Rubikon, jedam, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (3)