Anotace: jsi všude
Děkuji DAFU za pohled jiný než je můj...
láska není jen fyzická, to si pamatuj...
19.11.2008 08:58:00 | Veselý Drak
Saxicolo - holčičko (178 cm?), je to jinak, než se domníváš...Tahle je stará pár let, oprášená starožitnost... :-)))
PS: "Žárlivost je podle básníka rozsvícená lampička lásky"...
19.11.2008 08:53:00 | Veselý Drak
Na mě to působí negativně. Nevím, je to krásné, ale strašně mě to uvnitř zraňuje a vysává. Dám ST- ta bolest za to stojí. Roboti hlásí "VZB"- VZBuď se?
18.11.2008 21:20:00 | Helena Buchtová
vesely draku, zni mi to velice vesele. ale laska ? ne , mozna tak touha na jednu noc.
18.11.2008 19:27:00 | DAFU
Já nevěřím, ale vím, že v tobě něco je, co nevidíš očima, ale cítíš v mysli, dejme tomu takový, malý pocitový kometář, je dobře, že nepíšeš povrchně nebo sladce,ale chrlíš to ze sebe!
18.11.2008 12:14:00 | sluníčko sedmitečné