Smutný oči
Pohladíš mě po zádech?
-uslyšíš můj tichý vzdech
A polibek?
Dáš mi jeden?
Bez něj je ten máj jak leden...
Jak
stroze bílá jinovatka
Jak
pro nevinné zvíře jatka...
Máš smutný oči,
víš o tom?
Svět se v nich nádherně točí
a srdce je jak zvon....
BIM BAM!
Šílím, že tě mám.
Září
Přečteno 474x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, Petbab, Holis, jusTMee, Jin, jedam, labuť, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)