Mimi
Klečíš na kolenou a nechce se ti vstát
Tvůj Beránek přestal tě mít rád
Čímpak se jeho Mimi provinilo?
Tím, že bez hranic milovat chtělo!
Řeknu ti, Mimi, jen jedno:
Pokud je to tvé jediné provinění
Tak Beránek tvé lásky hoden není
No tak Mimi, zvedni se z té studené země
Já budu stát při tobě a ty při mě
Tvůj Anděl strážný...
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)