Anotace: ...
Někdy pláčem tehdá, až když opravdu chceme, bo nemůžeme vydržet. Nebrečíme tam, kde chcem být silní, abo abychom se nemuseli stydět, či kdosi si o nás myslel cosi... Pláčem na cestě domů, pač jdeme někam, kde to známe, kde je náš koutek ...
18.11.2008 22:14:00 | NikitaNikaT.