Páska přes oči
Anotace: Jakožto nelidi,neznají lidský cit...
Sbírka:
My favorite
Páska na oči
před četou popravčí
čekám,až vykročí
Na úzkých kolejích
široce rozkročeni
Miřte na srdce,
teď jak nikdy bije
Miřte na mozek,
co tolik žije
Miřte na oči,
co nahou jí viděly
A jistě na ruce
co směle jí držely
Hlavu mi asi otočí na západ
Východ slunce nemám už hledat
Oddělí jí od zbytku těla,
to aby na Tebe zapomněla
Přetrhnou řetězy,pavučiny,lana
chtějí abys zůstala tu na světě sama.
Co však nikdo z nich netuší
Jak diamant rozruší?
Nemaje kladiva,nemaje dynamit
Snaží se nás od sebe násilně oddělit...
Jakožto nelidi
Neznají lidský cit
Až se probudíš,
jako když sundají
Ti z očí pásku
Nebudu před četou
Budem vedle sebe
předávat si lásku
autor: Petr Z
Přečteno 542x
Tipy 8
Poslední tipující: gallatea, Rozárenka, Mbonita, Pešulka, Zdenek, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)