docela krute
Anotace: i takova je laska
Páni a dámy
posaďte se, představení začína.
Byl on, byla ona, byly oba dva.
Jejich láska, zabila je...
jako když smrt vybírá
ty, jež ztratili svuj osud
a s bolestí umírá,
každý kdo chtěl víc,
než mohl mu kdo dát
nedostal pak nic!
Leda, k smrti drát!
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, shakespeares
Komentáře (1)
Komentujících (1)