Láskosítě
Anotace: Marnivá, stejná, egocentrická... taková je poslední dobou moje tvorba. Rád bych, aby Vás nudila, aby byla pro mne pranýřem reality. Mládí, zrádná doba :o)
*************************
Bláhová je tvoje představa,
že to byl jen sen,
že tohle se nestává.
Že zapomeneš na mou tvář,
když uniká ti svatozář.
Dny ubíhají a mizí,
ty snažíš se zapomenout,
na svou lásku ryzí.
Za to mělo by se u zdi střílet,
jen kulka pro Tebe,
hlášení: "pozdní přílet"
Mé verše už Tě nemámí,
když tlustou čáru děláš za námi.
Já spěšně mažu ji potají,
a rád bych objal tu,
co city své netají.
Slzy ztrácí se v kalichu vína,
jsem starý pes,
co na klíně ti líná.
Ty nikdy pro mě nebudeš,
nebudeš už jiná.
NEMOHU TĚ MÍT, A PROTO MILUJI TĚ,
PROKLOUZLA SI OKEM LÁSKO-SÍTĚ.
Přečteno 435x
Tipy 15
Poslední tipující: Veselý Drak, B.a.r.b.a.r, Maura, Bíša, Holis, 0-0, amores peros, jedam, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)