Anotace: ...
des larmes coulent
sur ses joues
plus et plus
de jour en jour
neboli
slzy mi tečou
po tvářích
více a více
den ode dne
a ten konec znamená
zbyly mi jen oči pro pláč
co také chcete, to je život
19.11.2008 16:06:00 | Muta cum liquida
Skoda, ze mi polovina veci nic nerika... ale to, cemu rozumim, je krasne :)
18.11.2008 23:05:00 | Cristinne