Raná
To ráno nad Ranou
láskou raněný
na křídlech rogalích
protínám svítání
jen větrů ševelení
ticho..a z polí pýr..
jsem netopýr
co letí na ranní
slyšíš to volání?
prosby a škemrání
kdo mně as zachrání
kdyš neodpovíš
zkoušel jsem letět výš
vždyť víš
a znáš ty moje pády
i malý zrady.
To ráno nad Ranou
dávno máš postel ustlanou
z noci co nebyla
ta rána do týla
ještě bolí
padám do údolí
stínů..
snad ještě chytnu slinu
cos za mnou poslala...
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)