Sním si tě
Anotace: dvojím způsobem :D
Jen ty víš,
jak mám tě rád,
o tobě když spíš,
nechávám si zdát.
Ležíme spolu,
jen ty a já
a na nás dolů,
hledí obloha.
Hlavu mi na břicho,
přitiskneš jemně,
uslyšíš jen ticho
a lásku ve mě.
Své pomněnky zavineš,
pak už jenom políbení,
na čelíčko dostaneš,
nic hezčího, zlatí, není.
Přečteno 623x
Tipy 8
Poslední tipující: Mraveneček, strašidýlko-střapatý, Pešulka, loverose91
Komentáře (0)