Anotace: tak tomu neuvěříte, stalo se to a nechápu proč to ten člověk udělala?
Není trochu nesmělý, nestydí se za své vyjádřené city. Věřím, že se vrátí a jestli ne, tak nemáš čeho litovat.
20.11.2008 11:40:00 | JaniHani
Utekl... bez odpovědi, bez reakce... vrátí se, věř. Třebas se jen zastyděl... abo, že by ti to rozmyslel? Ne, temu nevěřím, s tíhle se nežertuje!
20.11.2008 00:10:00 | NikitaNikaT.