Blesk
Anotace: Něco o snění a realitě :) Za komentáře budu velmi vděčná :)
Krásné ráno blesk narušil,
že ještě spím - netušil...
s křikem protnul sluneční oblohu
a já už dál sladce snít nemohu...
S úderem hromu,
poslal mě domů...
...od Tebe pryč
-ke smutku klíč...
...nešťastný blesk
-zbyl mi jen stesk...
...po Tvém náručí...
Krásné ráno blesk narušil
že mě tím probudí - netušil...
že mě tím probudí, kdyby byl věděl
radši by práce své jinde si hleděl...
Budiž mu však odpuštěno,
nevzbudil mě přes týden.
Přes víkend mám dovoleno,
býti s Tebou každý den...
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: el viento, strašidýlko-střapatý, Lissa
Komentáře (2)
Komentujících (2)