Lhát ve hvězdách**
Snadno rozezpíváš
tichý hvězdy,
co za světla
zarputile mlčej,
a ukradneš pro mě
stovky mléčnejch drah.
Do nebe vyškrábeš
náš poslední vzkaz
a ve tmě rozhoupeš
malej i velkej vůz.
Ve světle měsíce
mi rozpustíš vlasy,
a k tomu zapálíš
pár deštivejch pravd.
Slíbíš mi závoj
z noční oblohy,
a taky svoji
nehynoucí lásku.
*
*
*
Lháři.
Přečteno 404x
Tipy 17
Poslední tipující: monys, boruvka175, el viento, Holis, Tymi14, NikitaNikaT., Tacca, Bíša, Mario de Janiero, Lacosta1, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)