Hříšná láska nebo z lásky hřích?
Anotace: Nechceme být za naši lásku potrestáni ...
Věřím na lásku, moc čarovnou má,
to tvrdit může jen ten, co její sílu zná ...
Potřebuji lásku, dokáže pomáhat a léčit,
přála bych všem, aby se o tom mohli přesvědčit!
Děkuji za lásku, a vděčnost ať je věčná,
s milovanou osobou cítím se bezpečná.
Žehnám všem milencům, sama byla jsem požehnána,
protože ten kdo přeje, tomu je přáno - toť pravda známá!
Chci lásku, sobecky si ji nárokuji,
s láskou je svět krásnější, to prorokuji ...
Zaplatím za lásku? Otázka často mnou kladená!
Proč naše láska je pak tedy hříchem, jsem zmatená ...
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)