..nádherné!Myslím,že nemá cenu,abych tu plácala svý moudrý řeči =) je prostě překrásná! =)
06.02.2009 22:29:00 | Giginka
kdyby mi někdo napsal takovou báseň jako ty jsi složil už bych ho nikdy ale opravdu nikdy nechtěla opustit!
a myslím si že kych o něj bojovala a kdyby mě to mělo stát život...
Tím ti samozřejmě vzdávám hold a přikláním se k názoru že je skvělá
23.11.2008 07:52:00 | Vacluvka
Zajímavé, leč hodně myšlenkové a silně pocitové... kdo ví, jednou ty zlomené klíče, podaří se sebrat a vložit je do tej náruče, která je ale bude chtít.... ne je znovu bezvládně pohodit.
20.11.2008 16:20:00 | NikitaNikaT.