Anotace: Toto je vyjádření sobecké lásky připodobněné Julianovi Sorelovi z Červený a Černý... A přes jeho zvrácené city ho milovala... nejčistčí láskou... bez kousku zjištnosti... I tak to na tom světě někdy chodí. I tak člověk může milovat.
Tato báseň je věnována emocím Juliana Sorela ze slavného díla Červený a Černý (Stendhal). Je věnována jeho zvrhlému citu, jeho zvláštní lásce... O tom to je...
14.09.2005 20:42:00 | Jasmin de Paris
Sice mi moc nesedí ten rytmus, ovšem některé obraty stojí za to. Nevím, proč se mi vybavil Nietzsche?
14.09.2005 19:25:00 | nadinka1
Někde v hloubi nás, láska stále zůstává, ač tisíckát zlomená, vždy nenadále vyvstává...
14.09.2005 17:23:00 | Krtica