Touha
Anotace: vyznání od mé lásky
Ve snech chodíš po špičkách,
říkáš mi"mám tě rád".
Já uvěřím ti, až vstoupíš za můj práh.
Teď opravdu říkáš "mám tě rád"
a já se ptám " doufám, že nechceš být jen kamarád"
říkáš, že ne, že chceš mě víc,
buď mě a nebo nic!!!
Komentáře (0)