Bílý kouř
Anotace: Pro mne jsi jako ten kouř
Zapaluji další cigaretu.
Pomalu stoupá k nebi,
bílý kouř.
Tak lehce a volně,
všemožnými směry,
neví kudy kam,
tvoří spirály,
spirály života,
Nikdy není přímý,
je klikatý,
plný pochybností,
z rozhodnutí?
!!!Nevyspitatelný!!!
Však nezbývá mu čas,
posledním vdechem
uspokojil duši
a ukončil svou cestu,
když se cigareta bílá
dotkla skleněného popelníku.
Rozplynul se z mého života...
Komentáře (0)