Smutek
Teď to zase přišlo,
ten obrovskej smutek,
slunce totiž zašlo,
vše správí jen tvůj dotek.
Mám být teď pesimista
a nedělat si naděje žádné,
nebo radši optimista
a milovat tě stále?
Když se kouknu na hvězdy
a na tebe myslím zas,
po tváři stékají mi slzy,
me srdce sžírá mráz...
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Likynka
Komentáře (1)
Komentujících (1)